top of page

Klanten

Atelier-db is er voor iedereen die opteert om een piekfijn interieur op maat na te streven. 

 

Ongeacht of het nu gaat om een residentieel of commercieel project;

om één meubel, of om een totaalinrichting.

Zo zetten onze ervaren interieurbouwers & meubelmakers dan ook al meer dan 35 jaar ontwerpen van architecten / bouwpromotoren & wensen van particulieren om in de realiteit.

Op die manier verzorgen wij uw interieurproject tot in de puntjes en dit tegen een correcte prijs.

Contacteer ons gerust voor een geheel vrijblijvende offerte of verdere informatie!

Bij Atelier-db worden uw ontwerpen werkelijkheid, met oog voor detail.

Geen verdere zorgen over exacte afmetingen, materialen, bestellingen, technische dilemma's,...

 

Op basis van uw interieurontwerp zetten wij dit om in productietekeningen ter goedkeuring op A0, met behulp van autocad, imos, automatische zaagoptimalisatie, CNC programmatie enz.

 

Zo genieten zowel u als uw eindklant altijd van precieze en tijdige uitvoering van de werken aan het interieurproject, dit bovendien te allen tijde tegen een correcte prijs & met eigen (werf)opvolging.

 

" Uw interieur, onze passie. "

(Interieur)-architecten

 / bouwpromotoren

 

In september 2018 werd de overname van Devos Interieurs nv gerealiseerd.  Daarbij kozen we er bewust voor om, in eerste instantie, alles wat Freddy Devos in de afgelopen decennia zo goed opgebouwd had, onveranderd te laten. Hierbij is het heel belangrijk te weten dat alles nog steeds door voornamelijk dezelfde uitmuntende vakmensen gemaakt wordt. Waardoor de gekende kwaliteit, tot op vandaag, verder kan gegarandeerd worden.

 

Toen Freddy in juli 2019 besloot om de firma definitief over te laten, hebben we het plan opgevat om een nieuwe branding en website te lanceren. In Oktober 2022 werd vervolgens ons machinepark opnieuw verder uitgebreid & vernieuwd. In Mei 2024 werden de bestaande bedrijfsgebouwen tenslotte ook wat opgeknapt & aangepakt.

 

Koen Deblauwe kan dan ook al sinds 1988 terugkijken op een mooi traject binnen de meubelindustrie met meubelfabriek Stuivenberg & KDB-furn. Hij maakte na 30 jaar, in 2018, zo de sprong naar puur maatwerk & interieurbouw op maat.

 

Matthias Deblauwe studeerde anderzijds in 2018 af als bachelor in interieurvormgeving Hogent.  Hij is dus perfect geplaatst om alle productie-tekeningen en technisch tekenwerk voor zijn rekening te nemen. Zowel in 3D als in 2D software die perfect hedendaags zijn. Deze zorgen bovendien voor een onberispelijk niveau.

 

Dirk Deblauwe was de grondlegger van meubelfabriek Stuivenberg te Ingelmunster, dit groeide al snel uit tot een erkend familiebedrijf met een 40-tal werknemers & diverse top-notch productielijnen als onder andere: Weinig, Morbidelli, Heeseman, Koch, OTT,... Zo volgden zijn 2 zonen dit dan ook verder op met KDB-Furn als merknaam. Vanaf 2018 treedt met Matthias Deblauwe, de derde generatie aan om zo onrechtstreeks het werk en de kennis van zijn voorgangers verder te ontwikkelen, tot in het allerkleinste detail. Het familiebedrijf Atelier-db werd op deze manier tot stand gebracht te Deerlijk

Na vele decennia worden de meubelcollecties dus vooral verder gezet in de richting van totale interieurinrichting op maat.

Atelier-db is dan ook uw ideale partner voor álle kwaliteitsvolle interieur op maat.

Wie de voorkeur geeft aan Atelier-db, kiest voor gezelligheid, kwaliteit en bovenal degelijkheid.

Achtergrondinformatie

Enkele voorbeelden uit ons hedendaags & uitgebreid 3000m² machinepark.

Bijlage - artikel uit "STERCK Magazine"

2009_STERCK_W_5_200390_atelierdb_edited.

Bijlage - fotoreportage voor "Digitz "
met één van onze tech. A0 plannen.

 
 

fox4.jpeg

Bijlage - fotoreportage voor "Arize.world Bamboo"
 
 

welcome9.jpg
bottom of page